Verti M Kompakt

Bekijk de beschikbare RAL kleuren

M302 Aluminium grijs januari
M301 Antraciet januari
M300 Zwart januari
N506 Warm Grijs
N504 Platina grijs
N503 Zand

Wilt u het snel lekker warm hebben in de badkamer? De ruimte tussen twee ramen optimaal benutten? De Verti M Kompakt vraagt niet meer dan 40 tot 80 centimeter muurbreedte om elke woonruimte in geen tijd te voorzien van een aangenaam, energiezuinig warmtecomfort.

De Verti M Kompakt is afgewerkt met een volle zijbekleding en leverbaar met een inox handdoekbeugel in optie. Hij wordt standaard geleverd met volledige montageset, blindstop en ontluchter.

Wilt u weten of dit product op voorraad is ?

Bekijk de actuele prijslijst voor de voorraadindicatie

Offerte aanvragen

Vul bijgaand formulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij proberen u binnen 2 werkdagen te voorzien van een persoonlijke offerte op maat.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Demande de devis

Nous nous efforcerons de vous répondre dans les 2 jours.

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Snel naar

Close

Wilt u de bestekteksten downloaden of naar bestekservices.nl gaan?

Selecteer de bestektekst Gebruik de toetsencombinatie 'CTRL + C' om de tekst te kopieëren

Superia helpt u graag bij uw projecten!

Superia Radiatoren heeft voor u een aantal specifieke softwareprogramma's ontwikkeld. Deze 'digitale gereedschappen' vormen een handig hulpmiddel bij de dagelijkse werkzaamheden. Met de Transmissie- en Selectiesoftware Cd-rom kunt u voor elke ruimte in een gebouw eenvoudig de benodigde warmteafgifte berekenen. Aansluitend kunnen de ruimtes van de juiste radiatoren worden voorzien. Met de Omrekensoftware kunt u voor de Brugman paneelradiatoren afgiftes in alle mogelijke regimes genereren.

    Let wel: de Transmissie- en Selectiesoftware is gebaseerd op de Nederlandse normen en daarom alleen beschikbaar voor de Nederlandse markt!